Hihi!

Hej Hej! Nu ee jag mee Natta och Frida och har det bäääst! Men jaa vi har haft det kuul som faaan åå så sittervi i min källare och fryser som faaaan! Jag iallafall :DDD Men jaa Natta skypar jue mee Tom och Frida sitter i soffan och håller på mee sin dator och jag bara klagar påe mitt liv för det suger!  Men jaja bloggar sen.
Puss Puss!
KOMMENTERA

Godmorrgon på er !

Hej Hej ! Idag ee det fredag!!!!!!!!!!!! Hihihidet kommer bli jätte bra idag för Natta och Amanda ska sova över hos mej idag, åå så tror jag att Josef och Tom skulle va me men jag ee inte säker men vi får la se!  Det kommer bli jätte kul hoppas jag, vi ska sovai min källare hos mamma så ja det ee lite läskigt där men jaa skit samma. Så ska vi göra lite saker mee HIHIHIHI xDD  Men just nu sitter jag i soffan och har precis ätit frukost och kollar på tv me syrran åå hon kollar på bolibompa spom ee sååå "kul" !!  Och idag så slipper man att gå te skolan för pappa skjutsar meeej xD!!  Jag ee sååå fucking trött asså tror jag kommer somna när som helst typ FYY FAAN! Jaa men det var la inte så mycket mer men jag bloggar mer sen när jag ee me Amanda och Natta så kommer lite bilder me om dom nu vill va me på bilder!
Puss Puss!

 
 
 
 Sååå söta vi ee 
 
 
KOMMENTERA

Slampa elr inte skiter la jag i !

Hej Hej ! Vet att jag precis gjorde ett inlägg så ja..! Men asså slampa va faan ee man dåe? Jaa jag vet va slampa ee men snälla nån jag ee inte det okej! 
KOMMENTERA

Skype jaow ! ;P

Hej Hej !  Nu så sitter jag i skype och klagar på mitt liv och så mår jag skit! Jag orkar inte låtsas längre för jag ee trött på det nu,  vetifaan hur jag ska göra? Men idag har det vart en slöar dag för mej! Vi hade elevens val idag i skolan och jag valde Julsång och Power Point. Det sög på Julsången för jag var så fucking hes och hostar så mycket så jag kunde faan inte sjunga. Jaa och på Power Point saken gick ju sådär för det sög jue oxå mendet va jue chill jue!! Hihih ;DDDD Ja men asså jag mår faan inte bra asså ee så fucking förkyld å allt nu men jaa så kan det va. Idag har jag vart me Frida och vi har inte gjort ett skit för faan!! Varken jag elr hon orkade. Och så ee jag en slampa me har jag kommit påe så jaa alla killar/tjejer som sejer såå har rätt såe ja skit samma! Men jaa jag hatar bara mitt liv just nu s
åe... jaa det var det!
 
Puss Puss! Här kommer lite bilder nu dåe! (men mobbas inte jag har inget smink)
 
 

 
 
 
 
KOMMENTERA

Lektion

 Hej Hej! Nu sitter man på lektion å trökar¨å lysnar på musik! Och så sitter man jue brevid den bästa mee <33333
Vi har svenska som suger faan jue men vi slutar nu så!
 
Puss Puss!
KOMMENTERA

Godmorrgon!

Hej Hej! Just nu sitter jag i min säng ner krypen under täcket men ska gå nu så jag bloggar sen!
Puss Puss
KOMMENTERA

Såå Fucing Trött På Detta!!

Hej Hej! Nu ee jag så fucking trött på mitt liv just nu det ee bara skit hela tiden asså FUCK THIS SHIT!
Nu skiter jag i det här skiten för jag orkar inte det här mer! BTW nu ska jag berätta att Alva och Lisa sov hos mej i dag det har faan varit feet nice jue! Lisa somnade vid 3 , Alva deckade vid 4 havl 5 jag därimot satt och skypa mee random killar som var fett gulliga och snälla :DDD Jag somnade typ vid halv 6 HIHIHIH! Men Alva och jag hadde jue kul elr hur Alva? :DDDDDD
Hhahaha men på dan så var jag mee Patrik,Josef,Allan,Jim och Fredrik det var fett nice lixom! Sen så gjorde vi lite saker som var riktigt kul. Alva jag och Lisa var riktiga bad ass jue hahahahah! Jaaa man kan seja att vi var såå fucking roliga i går. Och så har man solat mee :DD Såå gött asså, ee rätt så brun men jag måste komma ihåg att inte sola men vanliga troser!! Har värsta fula randen lixom! Men nu ska man sova se om man mår bättre i morron!
Puss Puss!
 
 
KOMMENTERA

SLEPING TIME! <3

Hej Hej! Nu sitter jag imin säng åå fryser som faan åå så ee jag trött me för jag somnade i skype igår när jag pratade me Frida! Men Frida du får förlåta mej för det<3 Hihihihhi! Meen i dag ska jag nog ta det lungt men ska sola solarium åå va me Minna och me Patrik,Jim och Fredrik!  Så ska jue Lisa sova hos mej å så ska vi spela Hugo på våra datorer åå ha det jävligt kuul i kväll i allafall ! Fresten ee det såå jävla kalt me fryser faaaan hela tiden jue det suger rööööv! Men ligger i min säng under täcket me datorn på magen å lusnar på musik med högsta volymen så att jag inte ska somna hihih! Men ja i gåår hade jag det riktigt kul mee mina vänner! Men jag skulle träffa Tom och Matilde i går åå dåe va jag me Natta,Lisa,Iva oc Alva innan så gick jag te station me Matilda och Lisa smsade mej helatiden och frågade vad jag gjorde och allt och jag svaratde så snällt såe men det började bli tröttsamt! Sen kommer Tom me tåget åå vi börjar gå ner för trappan å helt plötsligt ser jag ett huvud som jag känner igen men det försvinner jävligt snabt! Jag går bakom och kollar å där står alla mina kompisar som 4 mongolider som har fölt efter mej och jag får damp pådom ! Hhaahahh det var faan fett kul <333333333  Puss Puss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hihih joww <33
 
KOMMENTERA

MITT LIV SUGER!

Hej Hej! Nu ee jag trött på detta, orkar  inte dethär längre! Snart lämnar jag denna värld för nu orkar jag inte mer såå puss puss!
KOMMENTERA

Soo True!

Välkommen till världen vi lever i. Här är du hora om du tappar oskulden, ful om du inte ser ut som alla andra, player om du gör slut med din tjej/kille efter ett tag, fjortis om du sminkar dig/ klär dig annorlunda. Du döms som bög efter din klädstil och inte om du är intresserad av killar. Emo om man är deprimerad. Psykfall om man skrattar för mycket. Vill man inte något är man feg. Dricker man eller röker är man problembarn eller pundare.
 
 
KOMMENTERA

Gullet, snälla !

Hej Hej!
 
Asså e trött på den här skiten orkar inte mee dej nu så bye bye bitch! Hih jaa men asså ee seriöst trött nu så du kan ju dra åt helvete elr nått lixom? Men nu struntar jag i dej så puss ;*
Men i dag har man jue vart i skolan åå haft det fett chill för att min faster inte ee i skolan åå ser efter mej åå håller koll på vad man än gör rätt så jobbigt!  Hhaha aa men asså hadde det rätt så chill :DD  Ååå så träffade jag min babye i dag mee det gjorde min dag lixom <333333333 Älskar dej baybe (Y) <333 Hih jaa men nu ee jag skit trött så jag ska nog sova nu Godnatt puss! ;***
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hihih ;**
KOMMENTERA

Hej Hej på er !

Hej Hej! Jaa min helg har jue vart toppen lixom (Y) Jag har hafft det chill åå vatr med världens bästa lixom, dom ee underbara ;** Såå har jag ju hafft det jävligt chill assåkan man bara seja lixom hihih!! Det vet jue Frida,Snuttrack och Gunter vet det asså ;**
Dom ee faaan skit sköna typer såå gulliga !
Jaa men asså jag har faan inte gjort något mer lixom än det xD  Men har haft det jävligt bra annars! 
 
Pusss ;**
KOMMENTERA

Assssssså........!?!?!?!

Hej Hej ! Sorry att jag inte bloggade i går men jag orkade faan inte me det i går för har bara haft skitdagar sååå jag orkade faan inte det..! Men igår så va ja mee Frida,Lisa och Natta åå jag åå Frida solade solarium det var såå skjönt (Y) Men idag så vet jag faan om jag ska göra nått elr bara sitta hemma åå tröka?
Jag vill prata lite mee nån så ring på skype elr va faan ni vill för jag orkarinte lotsas vara glad längre jag orlar inte sätta på mej fake smilet varje jävla dag bara för att ingen ska behöva bry sej. Men ni kan fråga om jag mår bra nästa gång ni ser mej såå ska ni se att jag inte mår bra fast jag ler åå ser jätte glad ut! Ååå för er som bara tror att jag vill ha uppmärksamhet som kan dra åt helvete för ni vet inte vad jag går igenom!
Puss ;*

KOMMENTERA