Lyckat!!!

Hej Hej!! Ja den här dan gick jue bra (NOT)! Ja idag var man jue i skolan i typ 5-10 min sen fick man gå hem IGEN! Gud va bra asså!! Sen drog jag in te vårdcentralen och tog blod prov och sånt skit USCH USCH!!! 
 
Just nu sitter jag i skype me Hannes,Isak,Linus,Gustav och nån Olle????? HAHAHA kuul jue xD Hehe men bloggar sen Puss Puss!
KOMMENTERA

Ny Header & Design Som Lisa Har Gjort!!!

Nu har Lisa (Struts) gjort iårdning min blogg lite! Tack Tack Lisa!! <33333
Den blev as fine asså älskar den hehe! Puss Puss!
 
 
 
Den är inte helt klar än/ Lisa 
KOMMENTERA

Gud så kul att man blev sjuk IGEN!!!!!

Hej Hej! Ja då va man sjuk IGEN dåe! Assså alla jävla sjukdommar kan jue ta sej i röven och försvinna från denna planet elr nått!!!! Faaan hatar dom asså! Usch Usch Usch Usch... 
Men hoppas jag kan gå imorron annars dööör jag!!! 
 
Men nu sitter jag i vardagsrummet med Saga och Johan och Saga sitteroch glor på nått säkla skit pogram som suger faaan k*k USCH HJÄLP MEJ NÅN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAAHAHAH usch. Men ja vafaan ska man göra dåe? Men vi får la se om jag kommer imorron elr nt Puss Puss!!
KOMMENTERA

Alva Eriksson du gjorde min dag idag!

Alva Eriksson du gjorde faan hela min dag idag! Älskar dej ! Du började skriva te mej helt random och började fårga vilka mina favorit chips va och jag svara dill och du sejer jaggillar grill och då sejer jag ja me asså! Sen sejer du faan vad sugen jag blev på chips och choklad nu asså och ja bah åhåhå faan tare jag me! Sen helt plötsligt skriver du öhö kom ut och jag går ut och så står du där utan för mitt hus med en påse i din hand och i påsen ligger det en dillchips påse en mjölkchoklad och en tidning till mej!!!!! Alva du är faan bäst att du gör en sån härn sak bara lire random faan jag blir så jävla glad asså faaan vadjag älskar dej! Btw tack för allt Alva detvar fett kul idag tack för att du kom förbi och va en liten stund me mej för det gjorde min dag !!! Alva du kommer ALLTID finnas i mitt hjärta älskling varesej du vill elr nt, kommer stödja dej till 1000 vad du än gör det ska du bara veta Älskar dej Alva Ida Elisabeth Eriksson!!<3
 
 
Älskar dej bara så du vet det!! <333
KOMMENTERA

FRISK ÄNTLIGEN!!!

Hej Hej! Nu ee jag ÄNTLIGEN frisk och är uppe på bena igen! Imorron blire skolan dåe JIPPIE!!!!! xDDD 
Men det kommer nt bli roligt i skolan :( Men man får la göra det bästa av dan iallafall!!!! Men asså vetifaan avd jag ska blogga om? Tror nog jag ska ta en pause elr nått vet nt än!! Men får se Puss Puss!
 
KOMMENTERA

Sjuk idag igen JIPPIE!!

Hej Hej! Idag ee man hemma igen dåe! Gud såå kuul! Men orkar typ nt blogga men ska försöka rör på mej så jag kan komma till skolan imorron! Bloggar sen Puss Puss!
KOMMENTERA

Fuck Fuck Fuck!!

Faaaaan! Jävla skit asså FUCK! Nu skare bli skönt att bada efter den här fucking sugiga dagen!!!!
KOMMENTERA

Trök!

Hej Hej! Nu ee det film som gäller hemma! Har faan sett typ 6 filmer elr nått och nu börjar jag bli ut tråkad! Och så vaknade jag havl 8 för att pappa ringde hem så jag var tvungen att svara och så kunde jag nt somna om!!  SÅÅÅ TYPISKT! Men nu ser jag på Rio älskar den filmen asså! Natta och jag vi brukar typ alltid gå och sjunga Rio i Rio skjönhetens stad osv!!! HAHAAH asså jaa men vi ee jue lite som vi är, men hoppas jag mår bättre så jag kan iallafall komma te skolan imorron! Men vi få se Puss Puss!
KOMMENTERA

Hemma från skolan!

Hej Hej! Förlåt för att jag nt blogga igår men orkade nt, sov faan hela den och mådde nt så bra! Men idag ee jag hemma från skolan så just nu sitter jag och kollar på Dodgeball och äter glass. Kollade presic på Bert den sista oskulden! HAHAH ja den var ganska bra ändå! Men ee faan assa trött orkar nt blogga mer men bloggar mer sen Puss Puss!
KOMMENTERA

SleepOver!!!

Hej Hej! Har faan sätt på en av världens bästa tjej filmer någonsin!!!!! SleepOver den ee förjävla bra asså xD Så presic klart den nu den ee fett bra asså!  Älskar den satt faan hela filmen och typ bah nej nej nej å herregud omg åå så !! HAHAAH asså bästa. Men sitter och skypar me Frida som ee typ död och Sabina, Alva!!!
HAHAHA vetifaan avd dom gör men jaja! Ska la se en till film erl nått får la se Puss Puss!
KOMMENTERA

Kallt som faan!

Hej Hej! Kon typ nyss hem efter att ha varit ute me dom bästa (Frida,Lisa,Lollan) + min älskling,Patrik,Otto!
Men först va jag me Frida för vi hade bestämt me Lisa och Lollan men dom kom typ vid 9! Innan det så va vi me Hanna och Otto men Hanna skulle hem efter typ 5 min så va vi me Otto sen gick vi runt sen drog vi in på Ica igen och då var Philip och Oscar där sen typ 5 min efter så kommer Josef och Patrik så gick vi och typ väntade på Lollan och Lisa sen så typ gick dom 5 mupparna och ja bah BITCH PLEAS men sen kom Lisa och Lollan så drog vi te isen och va där sen så kom Josef,Patrik,Otto dit och man bah ehe muppar??? Sen så började alla undra om jag var sur man bah ne jag VAR inte sur men nu blev jag det när ni frågade!!!!!!!!!!!!
Hatra när killar frågar om man ee sur elr har mens när man äns inte ee/har det asså FUCK då blir man sur......
Sen så var jag jue dock sur xDD För att det känns som om han skäms/hatar mej så då vart jag sur men det gjorde han nt sa han! Hoppas det men jag tror på han för han ee min älskade! Så skulle jag hem och Frida skulle oxå hem så vi sprang upp för den långa backen sen så stannar Frida och skrattar och jag bah spring dåe tjockis så kollar jag åt höger då kommer Philip och Oscaar opch går där då börjar jag och asgarva jag me sen fortsatte vi och springa ända upp sen gick vi sen sprang vi ner för backen me sen så sa vi hejdå och kramades sen sprang jag hem  för ville nt komma försent för då skulle jag nt få en iphone men jag kom nt försent YEHE! Men det var nog på sekunden!!! HAHAHA xD Och nu så sitter jag under mitt täcke och fryser + att jag prata me Frida i skype och Sabina vame förut men hon skulle se på film och det ska jag nog oxå göra tror jag så bloggar la senare elr imörra får se! Puss Puss!
 
 
 
Här sitter jag och Simba och mysre fett!!!
KOMMENTERA

Hemma igen!

Hej Hej! Nu har man vart i Mjölby nåra timmar och handlat och lite. Nu sitter jag i min sän och äter glass och fryser som faan xD Usch! Men ska la dra ut en stund snart ska bara se om Lollan svara elr nt! Sen får jag la se vad jag gör. Bloggar mer sen Puss Puss!
KOMMENTERA

Mjölby!

 Nu blire att drate Mjölby! Bloggar mer sen Puss Puss!
 
KOMMENTERA

Min Lillasyster Saga Och Jag!

Saga och jag!
 
 
KOMMENTERA

Godmorron Lördagen!

Hej Hej! Idag äre Lördag! Faan det "bästa" uppväckningen ever!! (NOOOT) Vaknar av att mina grannar skrier och slår i dörrar och väggar! Usch, och så vaknade jag upp och kollade i spegeln och så var jag brunette!!!!!!!!!
Fy faaan vad glad jag blev dåe! Eee faan assa nöjd asså! TACK FRIDA OCH SABINA NI EE BÄÄÄÄST! Men just nu sitter jag utanför mitt rum i hallen med hela familjen Saga,Johan,Mamma men Matilda hon sover över hos en kompis så det ee faan skjönt!  HAHAHA men så sitter jag här och chillar lite me min familj hehe xD Gött som faan asså! Men jag ska la hitta på nått idag men vet ej vad men får la se sen! Puss Puss!
 
KOMMENTERA