Mina nyårs löften!

1. Skärpa mej i skolan,inte komma försent och inte mislyckas på nått prov!
2. Och ska faan inte ta ett ända jävla fucking bloss!!!!!!!
3. Inte dryga så mycket
4. Inte äta godis
5. Ta tag i mitt liv så det blirnått gjort nu!
6. Göra mitt bästa
7. Ska faan få bättre kondition
8. Inte ljuga för mina föreldrar



FAAN SKULLE KOMMA PÅ 10 MEN KOM BARA PÅ 8 MEN DET DUGER PUSS PÅ ER OCH HA ETT JÄVLIGT BRA ÅR 2013 HER WE COME!!!!!
KOMMENTERA

Gott Nytt Åre Barre!

Hej Hej! Nu ee man i Motala och trökar sönder och väntar på 2013 hehe! Hoppas 2013 blir bättre än 2012 HOPPAS! Annars döör jag :'(  Btw just nu gillar jag mitt liv för en gångs skull och det ee på grunda av en person som ee faan den bästa ;*

Har ätit 3 rätters som var faan assa goda men ee så mätt så jag dör! Har sövit lite me mellan rätterna det var faan gött hehe! Så nu ee man pigg som faan men vill va i Boxholm och fira med dom bästa jue xD Men nästa år blire att fira me dom bästa i Boxholm xDDDD Längtar!! Men nu kommer jag spama me bilder fast inte mer än vanligt tror jag inte hehehmen får se. Puss Puss!
 
 
Hehe fett sööt lilla syster jag har dåe xD Och jag eee jue inte så ful jag heller ser ganska bra ut xDD
KOMMENTERA

Hemma spa!

Nu har jag haft hemma spa, fett skjönt! Har tat ett varmt bubbelbad och boddyscrub och boddy lotion och nu sitter jag med ansiktsmask och hårinpackning och väntar tills jag ska skölja ure det! Man måste ju va ren och fräsch till det nya året så klart xDD Men aa man ska va i Motala vid 6 tiden och har la lite tid på mej att fixa iårdning mej! Men nu ska jag la ta bort det här i ansiktet och i  håret så det inte blir fel! Puss Puss!
KOMMENTERA

Godmorron på er!

Hej Hej! Har precis vaknat och sak hoppa in i duschen och göra iårdning mej för dagen. Ska jue te Motala och fira nyår den här gången men jag vill jue fira här hemma i Boxholm för faan! Skulle fått gjort det om inte mamma och pappa hade fått reda på att jag rökte elr om jag inte hade gjort det xD Men just nu så sitter jag i sängen och chillar för min lillasyster väckte mej för att pappa ringde och ville prata -.-' Men jag får jue inte träffa nån av mina kompisar förns nästa år :'( Usch men iallafall Gott Nytt År på er! Ska inte lägga upp nån bild nu men det gör jag sen så Puss Puss
KOMMENTERA

HEEEEEJ PÅ DEJ BROR!

Hej Hej! Igår va jag me Josef hela dan och hade fett gött asså! Det var jätte mysigt hehehe xD Men just nu sitter jag i ett skype samtal me Sabina,Linus och Josef ;** Men ja idag eru jue nyårsafton :(((( Och jag ska dra te Motala och fira fy faan vad sämst :'( VILLE FIRA I B-HOLM JUE xDD  Och jag kommer inte få pussa in det nya året faan oxå :'(  Hatar det asså! Men tror nog att jag kommer la ha det lite kul(men bara lite kul!) Men aa jag ser just nu ut som ett troll och ska inte lägga upp nån bild nu dåe men Puss Puss!
KOMMENTERA

Bilderna på mina kläder!

Hej Hej! Jah lovade jue att lägga upp bilder på mina kläder och det ska jag göra nu så Puss Puss!
 
KOMMENTERA

Min dag i Linköping!

Hej Hej! Jag har jue vart i Linköping i dag och handlat för mina presentkort och pengar och ittade rätt så mycket kläder. Men det viktigaste ee ju att dom ee skjöna och snygga. Ska la lägga upp lite bilder på dom elr nått sånt (om jag orkar). Men jag hittade 2 par jeans och fyra trjöjor och ett par trosor.Men just nu har jag vart me min älskling och pratat och lite! Det har vart värsta konstiga veckan för mej tror jag döör elr nått :'( :') Hahahah guud asså xD Och så har jag gjort illa mej i nageln som gör såå fucking ont så jag dör varje gång nått/någon kommer i mot det :((( Men aa det var jue kul att veta hehe! Ken ska la lägga upp bilder på kläderna sen för nu orkar jag inte men jaja! Puss Puss!
KOMMENTERA

Linköping nurå!

Hej Hej! Nu ska man la dra te linköping snart och handla som faan xDD Det kommer faan bli assa kul jue och så ska jag köpa julklapppar te mina bebisar <3333 ;* Men ska la ta och dra nu puss puss ;*
 
 
KOMMENTERA

Skype med snyggingarna xD

Hej Hej! Kom nyss in efter att ha vart ute me Patrik och Josef och det var fett kalt ute usch! Men det var gött att stå ute och prata lite! Ny ee jag inne i värmer och prata me Natta och Alex. Och jag har fett tråkigt och har ont som faan usch usch usch! Men igår har jag vart me Patrik och Josef och vi va typ i simhallen typ hela den det var fett skjönt jue! Men jaja idag ska man la åka handla elr va me nån erl vafaan som helst! Men ska la lägga upp lite bilder så puss puss!
 
 
KOMMENTERA

Y.O.L.O JAOW!

Hej Hej! Nu sitter jaghär och trökar och ee osminkad och tänkte faktist visa hur jag serut osminkad och inte fixat håret!
 
 
 
Så här ser man ut! Jag bjuder på dom lixom ! Puss Puss.
KOMMENTERA

Btw vill bara fråga en sak!

Btw ee det nån som ee bra på att laga mat som kan komma och göra min frukost för jag orkar inte ner för trappan hehe xD Ne bara skämta me er! Men nu blire att äta frukost. Hoppas man har go frukost !
KOMMENTERA

Hej på er pojkar och flickor

Hej Hej! Nu ee man vaken här jaow, faan vad trött jag ee asså. Jag döööör nu hejdåe ee så trött så det går inte! Idag ska man la ut och hitta på nått! Ska la kanske dra te simhallen me Josef och Patrik elr så ee man me Frida och kanske Ante me men vitifaan! Men aa just nu sitter jag och skriver me Frida och helt random skriver hon mm godnattt?? <3 Man bah WTF hehehe! Men elr verifaan vad man ska göra idag får la se baybes! Men nu ska jag la chilla en stund men puss puss på er!
KOMMENTERA

SKYPE!

Hej Hej! Nu sitter i skype och pratar me Noel,Isak och Liam men dom bara prata om spel så det ee inte kul dom bara mobbar mej :'( Men jaja orkar in te blogga mer dööör av trötthet asså men lägger ut bilder några bilder nu men jaja puss puss !
KOMMENTERA

Bilder nu dåe xD

Hej Hej! Nu ee det såhär att jag va me Amanda ideg men skulle jue åkt te linköping idag men det blev inte så för att det var för halt på vägarna! Så jaja fick va i b-holm och tröka men jaja det duger la!  Men jag lyckades jue och lägga upp den där videon nyss ee så fucking stolt hehe xD Tack för alla frågor fresten, men nu kommer det lite bilder jag hat tat men puss puss bloggar mer i mörra ! BTW just nu snackar jag skype me Freddan,Sabina,Casper och Frida! <3
 
 
 
KOMMENTERA

Svar på frågorna från frågestunden!

Igga min rööööst!!! HAHA förlt att det tog såå jävla långt tid men jaja! DET EE CP ATT GÖRA ETT VIDEO INLÄGG!!

KOMMENTERA